fbpx
Nieuws

Als een vis in het water

Een roostermaker die zich als een vis in het water voelt, is goud waard! Wanneer dat even niet zo is, werkt dat niet prettig. Bij Penta Hoogvliet was dit enige tijd geleden aan de orde. Gerrit heeft namens Rooster & co de roostermaker (en management) gecoacht. Sebastiaan van Hofwegen (directeur Penta Hoogvliet) vertelt:

‘Gerrit heeft als sparring partner gefunctioneerd voor onze roostermaker. Hierdoor is het zelfvertrouwen om te werken met een nieuw roosterprogramma toegenomen, maar ook vooral het werkplezier van de roostermaker sterk vergroot. Daarnaast heeft Gerrit ons op het hart gedrukt dat roostervraagstukken een gezamenlijk proces van management en roostermaker zijn. Door zijn coaching is hierdoor een betere brug ontstaan tussen roostermaker en management’.

Tijdens de uitvoering van een opdracht kijken onze consultants breder naar het proces, dan alleen de gegeven opdracht. Zo gaf Gerrit bij Penta Hoogvliet ook enkele adviezen over het efficiënter inrichten van het proces. Sebastiaan vertelt hierover:

‘Gerrit heeft met een objectieve blik constateringen gedaan, die ons als management verder hebben geholpen bij onder andere het eerder inzicht krijgen in onze formatie. Hier zijn we erg blij mee en dit gaat ons in de toekomst veel voordeel opleveren’.

Benieuwd wat wij voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@roosterenco.nl of 088 311 1200.Terug
Rooster & co B.V.  |   Donau 1-12   |   7908 HA HOOGEVEEN   |   Tel. (088) 311 1200   |   info@roosterenco.nl