Importeren van het jaarrooster

Ook elk jaar problemen met de import van uw rooster in het schooladministratieprogramma? Of lukt het niet om de roosters volledig kloppend te krijgen in Somtoday of Magister?
Kom dan naar de roosterimportdagen!

Roosterimport

icon_doelgroep Doelgroep
Medewerkers die de koppeling tussen rooster en schooladministratie tot stand brengen (roostermaker en applicatiebeheerder / administratief medewerker).
icon_doel Doelstelling
De medewerkers, die betrokken zijn bij het inlezen van het rooster, lezen onder begeleiding het rooster in het administratieprogramma in. Hierbij is een medewerker van Rooster & co aanwezig die hier uitgebreide ervaring mee heeft (pakketten Untis, Zermelo, MasterPlan, Magister, Somtoday). Door deze ruime ervaring zullen problemen bij het inlezen van het rooster snel worden verholpen, zodat geen onnodig tijdverlies wordt opgelopen.
icon_agenda Data
Op de volgende dagen is het mogelijk aan een roosterimportdag deel te nemen:

  • Donderdag 22 augustus 2019 in Zwolle (9.30 – 15.30 uur)
  • Dinsdag 27 augustus 2019 in Breukelen (9.30 – 15.30 uur)
icon_locatie Locatie
De roosterimportdagen worden verzorgd bij Van der Valk Hotel Breukelen en Van der Valk Hotel Zwolle.
icon_prijzen Kosten
De kosten voor deelname (maximaal 2 personen per rooster) bedragen € 650,- (vrijgesteld van BTW). Dit is inclusief koffie, thee, fris en een uitgebreide lunch.

Neemt u voor meer informatie, beschikbaarheid of aanmelden contact met ons op per mail via info@roosterenco.nl of telefonisch via 0528-231234.

 

Rooster & co B.V.  |   De Drift 10   |   7908 NV HOOGEVEEN   |   Tel. (0528) 231234   |   info@roosterenco.nl