fbpx

Netwerkbijeenkomsten voor roostermakers

Rooster & co organiseert Roosterpleinbijeenkomsten waarbij roostermakers en planners elkaar ontmoeten om kennis te delen. Dit initiatief is ontstaan door de vraag en wens die wij bij veel roostermakers vernemen. Er blijkt een grote behoefte om ideeën, kennis en ervaringen te delen met collega-roostermakers en -planners. Rooster & co hoopt door het organiseren van deze bijeenkomsten bij te kunnen dragen aan het invullen van deze behoefte. Jaarlijks worden er twee bijeenkomsten georganiseerd. Elke bijeenkomst staat in het teken van meerdere thema's.

Ik wil me direct aanmelden!

Roosterplein

Daar ontmoet je elkaar!

icon_doelgroep Doelgroep
Roostermakers en planners in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.
icon_doel Doel
Het doel van de bijeenkomsten is het uitwisselen van informatie, kennis en ervaringen op het gebied van roosteren in het onderwijs. Centraal hierin staan software, werkwijze en beleid. We vinden het belangrijk dat iedereen een actieve rol heeft in zowel het verstrekken als ontvangen van informatie.
Werkwijze
Tijdens de bijeenkomsten staan verschillende onderwerpen op het programma. Per onderwerp wordt er door een expert een presentatie gegeven. Dit wordt opgevolgd door een werkvorm waarin de roostermakers met elkaar over dit onderwerp ervaringen uitwisselen.
icon_agenda Data
Data nog niet bekend.
 icon_inhoud Programma
Download het programma voor 2020 via deze link.
icon_locatie Locatie
Van der Valk hotel Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle
icon_prijzen Kosten
Voor deelname aan de bijeenkomsten vragen wij een jaarlijkse bijdrage van € 295,- per persoon (vrijgesteld van BTW). Dit is inclusief koffie, thee, fris, lunch en schrijfwaren.
icon_referentie Contact
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via (088) 311 1200 of stuur een mail naar info@roosterenco.nl.

 

Deelnemende MBO-instellingen

Deelnemende VO-instellingen

Rooster & co B.V.  |   Donau 1-12   |   7908 HA HOOGEVEEN   |   Tel. (088) 311 1200   |   info@roosterenco.nl