fbpx
Projecten

Interim roostermaker

Berg en Boschschool – Bilthoven / Houten


De Berg en Boschschool is een school voor speciaal onderwijs met een locatie in Bilthoven en Houten.
Rooster & co maakt voor beide locaties het basisrooster. Ook bij grotere structurele roosterwijzigingen schakelt de Berg en Boschschool Rooster & co in.


Beukenrode Onderwijs – Doorn


Beukenrode Onderwijs is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs in Doorn.

Rooster & co maakt het basisrooster voor deze school. Ook bij grotere structurele roosterwijzigingen schakelt Beukenrode Onderwijs Rooster & co in. Ook heeft Rooster & co ondersteund bij het veranderen van het roosterconcept.


bonnefanten college | VHBO – MaastrichtCarmel College | VMBO de Spindel – HengeloChristelijk Lyceum – ApeldoornCibap – ZwolleCSG Bogerman | CVO Zuid-West Fryslân – SneekCSG Het Noordik | Noordikslaan – AlmeloDockinga College – Dokkum


Dockinga College is een school voor voortgezet onderwijs met Havo en Vwo onderwijs in Dokkum.

Rooster & co heeft, in verband met ziekte van de roostermaker, het basisrooster voor schooljaar 2014-2015 gemaakt voor deze school.


Esdal College | Oosterstraat – EmmenFioretti College – VeghelGerrit Rietveld College – UtrechtH.N. Werkman College – Groningen *


Het H.N. Werkman College is een openbare school voor Vmbo, Havo, Vwo, met een 1-jarige Sprintopleiding en een internationale schakelklas (ISK). De school heeft in totaal ongeveer 2500 leerlingen.

Voor de locatie Stadslyceum heeft Rooster & co, i.v.m. ziekte van de roostermaker, interim werkzaamheden verricht. Deze bestonden uit het maken van een nieuw jaarrooster samen met een onervaren medewerker van de school.


I.v.m. uitval roostermaker de dag voor de zomervakantie Winanda ingehuurd. Twee weken werk leverde een zeer goed rooster op, nauwelijks tussenuren. Uitstekende communicatie en scherpe analyse met aanbevelingen voor nog beter rooster schooljaar 2013-2014. Kortom: zeer tevreden. Co Tammeling, vestigingsdirecteur


Het Assink Lyceum – HaaksbergenHet Perron – DrontenHogeschool van Arnhem en Nijmegen – NijmegenIchthus College – KampenIchthus College – KampenJohannes Bosco | Trinitas College – HeerhugowaardKoningin Wilhelmina College – CulemborgLandstede MBO | Dokterspad – ZwolleMarcanti College – AmsterdamOost ter Hout | school voor praktijkonderwijs – HaarlemProf. dr. Gunningschool – HaarlemRevius Lyceum – Wijk bij DuurstedeAan het einde van het schooljaar werden we op het Revius Lyceum-Wijk bij Duurstede onverwacht geconfronteerd met de situatie dat we niet meer konden beschikken over onze vaste roostermaker. Gelukkig hadden we al snel de oplossing gevonden door in zee te gaan met Rooster&Co. We hebben zeer positieve ervaringen opgedaan met dit bedrijf: op korte termijn konden zij ons een vakkundige roostermaker leveren; door een zorgvuldige voorbereiding, persoonlijke benadering en heldere communicatie is het gelukt om het nieuwe schooljaar te starten met een uitstekend basisrooster. Ook de nazorg was prettig; er was voldoende ruimte voor kleine wijzigingen in het rooster die altijd noodzakelijk zijn aan het begin van het schooljaar en het gehele proces is goed geëvalueerd. Er is zelfs winst op de lange termijn geboekt, doordat we als schoolorganisatie nu nog beter zicht hebben gekregen op de mogelijkheden en onmogelijkheden van onze onderwijskundige wensen ten aanzien van het rooster. Rooster&Co kunnen we van harte aanbevelen; ze hebben ons echt uit de brand geholpen!


ROC Tilburg | school voor onderwijs en kinderopvang – TilburgRoelof van Echten College – HoogeveenSG Maarsbergen – Maarsbergen


SG Maarsbergen is een school die vmbo onderwijs aanbiedt.

Bij SG Maarsbergen heeft Rooster & co tijdelijke ziektevervanging van de roostermaker gedaan. Daarnaast heeft Rooster & co de roostermaker gecoacht in het optimaliseren van het rooster en de roosterorganisatie.


Spinoza Lyceum – AmsterdamSt-Gregorius College – Utrecht


St-Gregorius College is een school voor voortgezet onderwijs met Mavo, Havo en Vwo onderwijs in Utrecht.

Rooster & co heeft voor schooljaar 2014-2015 het basisrooster gemaakt voor deze school. Daarnaast heeft Rooster & co tijdelijk de dagelijkse roosterwijzigingen en de toetsroosters verwerkt. Tevens is de nieuwe roostermaker van St-Gregorius College door Rooster & co opgeleid.


Stad & Esch – MeppelTerra MBO – GroningenTerra MBO – MeppelTerra VMBO – EeldeThomas a Kempis College – Zwolle


Het Thomas a Kempis College is een brede scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-tl en heeft een speciale afdeling voor Jenaplan Voortgezet Onderwijs.

Rooster & co heeft de roostermaker gecoacht bij het maken van een nieuw jaarrooster voor deze complexe school. Daarnaast heeft Rooster & co meegedacht over de mogelijkheden en onmogelijkheden in het rooster bij het veranderende onderwijsconcept.


Utrechtse School – UtrechtZeldenrust Steelandcollege – TerneuzenZuiderbos – Vught


De Zwengel is een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs voor kinderen van 4 tot 20 jaar met vestigingen in Vught, Helmond en Veldhoven.

In 2013 besloot De Zwengel om Rooster & co in te zetten om te ondersteunen bij het realiseren van lesroosters in Magister. Iets wat voor speciaal onderwijsscholen meestal een iets andere werkwijze vergt dan voor een reguliere VO school. Samen met De Zwengel hebben wij de roosters voor de HAVO, het VSO en de W(erk) V(oorbereing) (waar ieder lesmoment uniek is) vorm gegeven. Hierna konden de rooster succesvol in Magister worden ingelezen wat het gebruik van Magister een positieve “boost” heeft gegeven. Vanaf het schooljaar 2014-2015 heeft De Zwengel het maken van de roosters aan Rooster & co uitbesteed.


Rooster & co B.V.  |   Donau 1-12   |   7908 HA HOOGEVEEN   |   Tel. (088) 311 1200   |   info@roosterenco.nl