fbpx
Projecten

Quickscan

‘t Atrium – Amersfoort


‘t Atrium is een school voor voortgezet onderwijs met Mavo, Havo en Vwo onderwijs in Amersfoort.

‘t Atrium heeft Rooster & co benaderd met als doel om rust te creëren in de roosterorganisatie en het roosterproces efficiënter te laten verlopen. Rooster & co heeft de school door middel van een quickscan voorzien van aanbevelingen waarmee de school dit doel kan gaan bereiken.


Almere College – DrontenAlmere College – Kampen


Almere College (locatie Marinus Post) is een school voor voortgezet onderwijs met VMBO, Havo en Vwo onderwijs in Kampen.

De leerlingenaantallen krimpen op deze school, waardoor de roosters steeds moeizamer tot stand komen. Rooster & co heeft hier een quickscan uitgevoerd met als doel het rooster en roosterproces te optimaliseren.


Carolus Clusius College – Zwolle *


Het Carolus Clusius College is een scholengemeenschap voor VMBO, Havo en Vwo onderwijs.
Rooster & co heeft bij deze veelzijdige school in schooljaar 2011-2012 een Quickscan uitgevoerd naar het rooster en roosterproces. Na de quickscan is de hulp van Rooster & co ingeroepen voor implementatie van de aanbevelingen.
In schooljaar 2013-2014 heeft Rooster & co nogmaals een evaluerende quickscan uitgevoerd op het Carolus Clusius College om te bekijken wat er ondertussen is verbeterd en wat nog aandacht verdiend om het rooster en roosterproces verder te optimaliseren.


Het Carolus Clusius College heeft Winanda Huizinga van Rooster & co in de arm genomen om de quickscan af te nemen. Hiermee kon Rooster & co de processen rondom roosteren in kaart brengen en analyseren op efficiency. Dankzij de uitstekende analyse kunnen wij als school nu de vinger op de zere plek leggen en onze processen significant verbeteren. Hierbij zullen wij wederom een beroep doen op de expertise van Rooster & co. Jacqueline Drok, directeur


Geert Groote College – AmsterdamGerrit Rietveld College – Utrecht


Het Gerrit Rietveld College is een scholengemeenschap in Utrecht met afdelingen voor vwo, havo en mavo.

Rooster & co heeft hier een quickscan uitgevoerd van het rooster en roosterproces.


Graaf Huyn College – GeleenMeander College – ZwolleMelanchthon | Schiebroek – RotterdamOlympus College – ArnhemROC Menso Alting – ZwolleSegbroek College – Den Haag *


Het Segbroek College is een openbare scholengemeenschap voor mavo, havo en vwo onderwijs.
Rooster & co heeft bij deze complexe school een Quickscan uitgevoerd naar het rooster en roosterproces.


"Winanda heeft de school enorm geholpen met een snelle analyse en to-the-point adviezen!"

Martien Korsten, rector


SG de Rietlanden – LelystadVechtdal College – HardenbergZwijsen College – Veghel *


Zwijsen College maakt onderdeel uit van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) en biedt Havo en Vwo onderwijs aan.
Rooster & co heeft bij het Zwijsen college een quickscan uitgevoerd van het rooster(proces).


Winanda heeft op het Zwijsen College de quickscan t.a.v. het roosterproces uitgevoerd. Door deze aanpak hadden wij snel zicht op wat er speelde. Uiterst deskundig heeft Winanda vervolgens de nodige verbeterpunten in een rapport aangegeven. Voor ons was dit de ideale werkwijze om het roosterproces organisatiebreed te verbeteren.

Lau Specken, manager bedrijfsvoering


Rooster & co B.V.  |   Donau 1-12   |   7908 HA HOOGEVEEN   |   Tel. (088) 311 1200   |   info@roosterenco.nl